<
>

Marcus Oldham College Student Hub

PROJECT OVERVIEW:

The Student Hub at Marcus Oldham College was created to provide an approachable, flexible space for students. The design intent was to give students a space of which they could take ownership; dynamic and modern in style while remaining relaxed and eclectic. The design delivers an adaptable indoor-outdoor space and features a fully equipped kitchenette, perimeter walls that can be activated by the students, and custom furniture to blend the old with the new. The Student Hub has reinvigorated the centre of the campus to create an effective, inhabited node that goes beyond education to accommodate socialisation and student well-being. Marcus Oldham College has reported that the new space has been incredibly effective, directly contributing to a cultural change within the college by creating a more contemporary style of learning environment.